Omat koirat


Seena ja Beti

Mertzenheit´s Federal Agent 24.2.2006
Olen Eppu saksanpaimenkoira pitkäkarvainen sellainen ja oikea hurmuri.

Tykkään lapsista ja ihmisistä kamalasti. Tykkään ängetä syliin ja olen kova poika pusuttelemaan. Kissoille annan kyllä kyytiä, kun emännän silmä välttää.

Olen aivan rakastunu Betiin ja minusta tulee kenties sulhanen Betille? Mulla vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, vaikka rauhallinen minäkin kuulemma olen kuin Seena aikoinaan.

Toko koiraahan se emäntä musta meinaa, mutta saas nähdä miten se sitä kerkee harrastamaan.

Sensenmann Okarina syntynyt 10.11.2009
Olen Viona saksanpaimenkoira. Äänekäs, mutta aika rauhallinen pikku neiti.

Nenille saan kissoilta ja joskus pärähtää isommat koiruudetkin, mutta missäänhän se ei tunnu :-)

Vahtikoiran vikaakin taitaa minussa olla, kun olen ainut koiruuksista, joka ilmoittaa sisälle tulevista vieraista kipakalla haukunnalla.

Royal smile öykkäri 27.01.2011
"Sissi" prinsessamme ei vielä ole elkeiltään kuin prinsessa, mutta toivoa vielä on.

Olen mahdottoman ihastunut kaikkiin kaksijalkaisiin ja yleensäkkin kiinnostunut kaikkesta mikä liikkuu. Terveyteni puoleen vaikuttaa kaikki tosi lupaavalta ja siitä "mamma" vaikuttaa olevan todella tyytyväinen!

Pohjimmaltani en ole sieltä vilkkaimmasta päästä. Tykkään tulla syliin ihan vaan köllimään ja rakastan lellittelyjä. Lasten kanssa tykkään telmiä, uiminen ja veneily on myöskin minun lempipuuhaa.

En vielä edes osaa juoda ihan sivistyneesti, mutta ehkä minä joku päivä maltan senkin tehdä ihan oikein :)

Bar-mixin Power point 22.11.2013
Olen Viivi musta saksanpaimenkoira. Olen aika rauhallinen ja oppivainen kakara. Olen sopeutunut tänne hulinaan hyvin, kaikki hevosesta kanoihin käy kaverista minulle.

Toivottavasti minusta ja Epusta tulee pari ja saadaan tähänkin kenneliin joskus koiravauvoja :) Katsellaan ja pidetään peukut pystyssä, että kaikki menee hyvin.