Päiväohjelma

Päiväohjelma

Aamutalli:

Klo 8-9 Hoidossa olevien lemmikkien ruonkintaa ja vesien vaihtoa. Tarhojen putsauksia. Siivouksia. Rapsutuksia ja seurustelua. Lenkityksiä ja juoksutarhaan koiran vaihtoa. Kissanhiekat.

Päivällä:

Juoksutarhaan koiran vaihtamisia. Pentu koirien ruokintaa. Rapsutuksia ja seurustelua.

Päivätalli:

Klo16-18 Hoidossa olevien lemmikkien ruokinta ja veden lisäys. Rapsutuksia ja seurustelua. Koiran vaihto juoksutarhaan. Kissanhiekat.

Iltatalli ja viimeinen tarkistus käynti hoitolalla.

Muuta huomioitavaa!

Lemmikkien ruokinta yritetään järjestää samalla tavoin kuin kotioloissa. Ulkoilu tapahtuu omistajan ohjeiden/toiveiden ja ilmojen mukaan. Muistattehan mainita, jos koirallanne on esiintynyt iho-ongelmia, koska se rajoittaa ulkoilua huonoilla ilmoilla. Ja paljon sisällä olevien kohdalla pitää miettiä ulkona tarhassa oloa yhdessä hoitolan henkilökunnan kanssa mikä on juuri sopiva määrä ulkoilua teidän koirallenne. Kaikesta muustakin terveyteen liittyvästä mainitkaa hoitosopimuksessa. Ja hoitola suosittelee eläinlääkärin tarkastusta ennen pitkälle hoitojaksolle tuontia.

Hoitosopimus

Sopimuksessa on mainittuna Lemmikin hoitoon liittyvät sopimukset ja hoitojakson kesto sekä luonnollisesti yhteystiedot. Sopimukseen kirjataan kaikki mitä muuta lemmikin mukana tulee.

Sopimuksen voi ladata tästä